Architectonisch beton

De voorlopige oplevering van het ICE-gebouw voor Amcor komt dichterbij... De voorgevel werd uitgevoerd in architectonisch beton. Er werd gebruikt gemaakt van verschillende bekistingen, kleuren, texturen... Zelfs de zonweringen werden in betonnen elementen uitgevoerd. Enkele accenten in aluminium maken het plaatje compleet.

Lees meer

Optopping

Het dak eraf! Dit bestaande industrieel gebouw krijgt binnenkort een optopping. Er komt een tussenvloer en een nieuw dak zodat de nuttige vloeroppervlakte verdubbeld wordt. 

Lees meer

Fijne feestdagen!

DA gaat in verlof van 22 december tot 8 januari. We wensen jullie alvast fijne feestdagen en een creatief 2024!

Lees meer

Vacature stagiair-architect

Derveaux Architecten is op zoek naar een enthousiaste stagiair-architect of assistent-architect die ondersteuning kan bieden bij het realiseren van projecten van A tot Z. Het betreft voornamelijk utilitaire projecten (industrie en kantoren) en groepswoningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie (en restauratie). Door de kleinschaligheid van het bureau word je betrokken bij het volledige bouwproces (ontwerp, vergunningsaanvraag, aanbesteding en uitvoering).

Lees meer

Derveaux Architecten op Kanaal Z

Dit weekend (14-15-16 oktober) is Derveaux Architecten te zien op Kanaal Z. In 'Alle Zaken Op Een Rijtje' wordt de bouw van het Amcor Innovation Center in Gent in de kijker gezet.

Lees meer

CEC – TT vloerelementen

Cedric – projectleider bij JURI nv – stuurde zijn drone de lucht in om enkele beelden te maken tijdens het plaatsen van de TT-vloerelementen. Deze maken een overspanning van +/- 15m zonder tussensteun. Zo beschikt de ondergrondse parking over een vrij grondplan zonder kolommen. Binnenkort kan de aannemer starten met de bovenbouw!

Lees meer