Bouwverlof

*Out of office* Derveaux Architecten neemt bouwverlof van 15 juli tot 11 augustus. Vanaf 12 augustus staan we opnieuw tot uw dienst!

Lees meer

Restauratie Begijnhof O.L.V.-Ter Hoyen

In het Begijnhof O.L.V.-Ter Hoyen in Gent werden de voorbije decennia reeds verschillende gebouwen gerestaureerd, waaronder convent 201 door Derveaux Architecten. Daarnaast staan nog heel wat historische parels te wachten op een heropwaardering. Onlangs werd een erfgoedpremie toegekend voor de restauratie van het Beggaconvent en de voormalige Infirmerie. MM Estate Group gaf de opdracht aan Derveaux Architecten i.s.m. Callebaut Architecten om in deze gebouwen studio’s voor academici te realiseren.

Lees meer

Architectonisch beton

De voorlopige oplevering van het ICE-gebouw voor Amcor komt dichterbij... De voorgevel werd uitgevoerd in architectonisch beton. Er werd gebruikt gemaakt van verschillende bekistingen, kleuren, texturen... Zelfs de zonweringen werden in betonnen elementen uitgevoerd. Enkele accenten in aluminium maken het plaatje compleet.

Lees meer

Optopping

Het dak eraf! Dit bestaande industrieel gebouw krijgt binnenkort een optopping. Er komt een tussenvloer en een nieuw dak zodat de nuttige vloeroppervlakte verdubbeld wordt. 

Lees meer

Fijne feestdagen!

DA gaat in verlof van 22 december tot 8 januari. We wensen jullie alvast fijne feestdagen en een creatief 2024!

Lees meer

Vacature stagiair-architect

Derveaux Architecten is op zoek naar een enthousiaste stagiair-architect of assistent-architect die ondersteuning kan bieden bij het realiseren van projecten van A tot Z. Het betreft voornamelijk utilitaire projecten (industrie en kantoren) en groepswoningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie (en restauratie). Door de kleinschaligheid van het bureau word je betrokken bij het volledige bouwproces (ontwerp, vergunningsaanvraag, aanbesteding en uitvoering).

Lees meer